Search found 136 matches

by Sheri Steeves
Tue Jan 12, 2021 4:07 pm
Forum: Help+Manual 8 Forum
Topic: PDF Links Do Not Open In New Tab in Browser
Replies: 7
Views: 583

Re: PDF Links Do Not Open In New Tab in Browser

Tim, Are you viewing the PDF in a web browser? Opening in a new tab probably won't work there, but it will in a proper PDF reader like Adobe Reader or Acrobat. Yes, it's when viewing the PDF in Google or Edge that we see this. We're using all the formats - eWriter in the apps themself, PDF and HTML ...
by Sheri Steeves
Tue Jan 12, 2021 2:54 pm
Forum: Help+Manual 8 Forum
Topic: PDF Links Do Not Open In New Tab in Browser
Replies: 7
Views: 583

Re: PDF Links Do Not Open In New Tab in Browser

Tim,

I tried the new beta and have the same behaviour.

I tested both a link to an external web page, as well as a image link to a YouTube video; both again opened the link in the same tab, replacing the loaded PDF file.
by Sheri Steeves
Tue Jan 12, 2021 2:20 pm
Forum: Help+Manual 8 Forum
Topic: PDF Links Do Not Open In New Tab in Browser
Replies: 7
Views: 583

Re: PDF Links Do Not Open In New Tab in Browser

Great, thanks Tim. I'll try it out. What is the timeline for 8.22 release?
by Sheri Steeves
Mon Jan 11, 2021 7:03 pm
Forum: Help+Manual 8 Forum
Topic: PDF Links Do Not Open In New Tab in Browser
Replies: 7
Views: 583

PDF Links Do Not Open In New Tab in Browser

Hey, I have an issue where if I'm viewing a PDF file in the Edge or Chrome PDF viewer, my external links (other web pages, image links to YouTube videos) do not open in a new tab, but rather replace the open PDF in the current tab. I've double checked and I've correctly set my external links to open...
by Sheri Steeves
Thu Nov 12, 2020 3:00 pm
Forum: Help+Manual 8 Forum
Topic: Deleting a TOC
Replies: 2
Views: 897

Re: Deleting a TOC

I figured it out from this user guide topic: https://www.helpandmanual.com/help/hm_w ... eting.html.
by Sheri Steeves
Thu Nov 12, 2020 2:44 pm
Forum: Help+Manual 8 Forum
Topic: Deleting a TOC
Replies: 2
Views: 897

Deleting a TOC

Hello, I've created a secondary TOC in my project that links to topics in my main TOC. When I try to delete this secondary TOC (I don't need it anymore), it prompts me with the delete entries dialog. I don't want to delete the topics as they are used in my main TOC. How do I delete the secondary TOC...
by Sheri Steeves
Thu Jul 30, 2020 12:53 pm
Forum: Premium Pack and PP Toolbox
Topic: Add Image to Text in HeaderBox of eWriter skin
Replies: 3
Views: 487

Re: Add Image to Text in HeaderBox of eWriter skin

Tim, Thanks! I had found that information and already using it. It was a request by the web/marketing people. We've got the company logo already set in that left corner. They were interested in having the product logo next to the floating title. I'm using the minimalist_white eWriter and webhelp ski...
by Sheri Steeves
Wed Jul 29, 2020 10:17 pm
Forum: Help+Manual 8 Forum
Topic: Setting eWriter custom icon
Replies: 4
Views: 599

Re: Setting eWriter custom icon

Thanks for the followup - I was being dumb and thinking the custom icon in the settings would replace the little orange book icon in the caption bar of the eviewer.exe. I am already using a custom ewriter extension and registering that with my custom icon.
by Sheri Steeves
Wed Jul 29, 2020 9:01 pm
Forum: Premium Pack and PP Toolbox
Topic: Add Image to Text in HeaderBox of eWriter skin
Replies: 3
Views: 487

Add Image to Text in HeaderBox of eWriter skin

Is there a way to add an image next to the %TITLE% text in the HEADERBOX.HTML? Looking for our logo in the left corner and a product image next to the title text. I've been able to update to our logo, and hack in an image next to the text but the image is not vertically centered with the the h1 text...
by Sheri Steeves
Wed Jul 29, 2020 12:06 am
Forum: Help+Manual 8 Forum
Topic: Setting eWriter custom icon
Replies: 4
Views: 599

Setting eWriter custom icon

Hello, I'm creating eWriter books and using a base project to create three sets of documents for different flavors of the same product. I'm build via command line for each flavor; is there a way to set a customized eBook icon for each flavor I build? Can I use variables to specify the custom eBook i...
by Sheri Steeves
Mon Jul 20, 2020 3:33 pm
Forum: Help+Manual 8 Forum
Topic: Command Line Batch Build HelpXplain Error
Replies: 6
Views: 664

Re: Command Line Batch Build HelpXplain Error

TIm & Alexander,

Putting the full path to the HELPMAN.exe in my command line instead of using the PATH environment variable resolved this issue. Thanks for the help.
by Sheri Steeves
Mon Jul 20, 2020 1:56 pm
Forum: Help+Manual 8 Forum
Topic: eWriter Help Slow to Jump to Topic
Replies: 9
Views: 835

Re: eWriter Help Slow to Jump to Topic

Tim, Thanks for the fix for calling eWriter twice, and the explanation on the screen refresh. Unfortunate, like you say. How is calling the eViewer again with the same file and a new topic different than just clicking on that topic in the TOC frame? That doesn't cause a whole page refresh. You misun...
by Sheri Steeves
Fri Jul 17, 2020 7:36 pm
Forum: Help+Manual 8 Forum
Topic: eWriter Help Slow to Jump to Topic
Replies: 9
Views: 835

Re: eWriter Help Slow to Jump to Topic

Tim, Another strange issue. I have my "main" help button set to open my eWriter. By default it opens it at the top of the TOC. I'm calling <path>eViewer.exe "<path>my_ebook.ewriter" for this call. If I click that button again, the eBook is closed and I'm left with the eWriter opening screen. I can w...
by Sheri Steeves
Fri Jul 17, 2020 7:13 pm
Forum: Help+Manual 8 Forum
Topic: eWriter Help Slow to Jump to Topic
Replies: 9
Views: 835

Re: eWriter Help Slow to Jump to Topic

Tim, I'm just getting back to this now with the latest PP 4.03, V3 eWriter skins and the latest H&M installed. The eViewer screen area still blanks out and is redrawn each time I call eViewer with a new topic in the same file, even when I've already opened that same file. I'd really like to switch t...
by Sheri Steeves
Fri Jul 17, 2020 4:56 pm
Forum: Help+Manual 8 Forum
Topic: Command Line Batch Build HelpXplain Error
Replies: 6
Views: 664

Re: Command Line Batch Build HelpXplain Error

Tim,

Just tried again with the latest build and I get the same error.