Switch Repository in publish task

Please post all questions relating to Help & Manual 6 here!

Moderators: Alexander Halser, Tim Green

Switch Repository in publish task

Unread postby Mikhail Apacs » Thu Apr 19, 2018 3:12 pm

Hello there! :wink:
Can you help me with this question?:

When i'm publish my project in CHM, i use one font size.
But when i publich it in PDF i use another font size.
So i create another repository and switch them manually.

How can i Switch Repository(or font size) in Tasks or in Command lines?
Mikhail Apacs
 
Posts: 7
Joined: Fri Jan 12, 2018 3:01 pm

Re: Switch Repository in publish task

Unread postby Tim Green » Fri Apr 20, 2018 7:38 am

Hi Mikhail,

So i create another repository and switch them manually.

You don't need to do this. All Help+Manual styles have two sets of settings, one for screen output (CHM, WebHelp) and one for print output (PDF, Word). See here for instructions:

https://helpandmanual.com/help/index.ht ... pprint.htm

These instructions are for Help+Manual 7, but it works the same in HM6. You can find the corresponding chapter in the local help there.
Regards,
Tim (EC Software Documentation & User Support)

Private support:
Please do not email or PM me with private support requests -- post to the forum directly.
User avatar
Tim Green
Site Admin
 
Posts: 20364
Joined: Mon Jun 24, 2002 9:11 am
Location: Bruehl, Germany


Return to Help & Manual 6 Forum

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 6 guests