SVG in expanding toggle

Please post all questions and comments regarding Help & Manual 7 here.

Moderators: Alexander Halser, Tim Green

SVG in expanding toggle

Unread postby John Johann » Mon Sep 11, 2017 3:16 pm

Hi,
Do SVGs in expanding screenshot toggles work?

The thumbnail is displayed correctly (code href="myImage.svg"). The linked image is, however, src="myImage.png". That png does not exist --> no image displayed.

I've set ViewBox and width & height attributes in the svg.

When I link the svg as an image in the text, it is fine when converted to CHM -- it gets displayed as an svg as expected.

When I insert the svg image in an expanding text toggle, it gets displayed as expected.
Thanks.
John Johann
 
Posts: 21
Joined: Mon Aug 21, 2017 7:35 pm

Re: SVG in expanding toggle

Unread postby Tim Green » Tue Sep 12, 2017 8:52 am

Hi John,

I just checked this and it's an effect in Internet Explorer. Edge, Chrome and Firefox all work fine. In IE the preview image will only be displayed at all if you have the correct viewBox attribute, like this:

Code: Select all
width="729.48969"
height="379.48499"
viewBox="0 0 729.48969 379.48499"

But even then the expanded version doesn't work. I'll check this with our developers and get back to you on it.
Regards,
Tim (EC Software Documentation & User Support)

Private support:
Please do not email or PM me with private support requests -- post to the forum directly.
User avatar
Tim Green
Site Admin
 
Posts: 19366
Joined: Mon Jun 24, 2002 9:11 am
Location: Bruehl, Germany


Return to Help & Manual 7 Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron