Search box

This forum is for discussions on the Help & Manual Premium Pack and the Premium Pack Toolbox configuration utility introduced with Premium Pack 3

Moderators: Alexander Halser, Tim Green

Post Reply
Ted Carlson
Posts: 20
Joined: Fri Jul 30, 2010 1:03 am
Location: Washington, DC area
Contact:

Search box

Unread post by Ted Carlson »

I'm using the V5 Cool Max skin for a website. I've managed to turn all of the text into Ukrainian except for the full text search textbox in the picture. How can I turn "Search" into the Ukrainian version?

box.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
Tim Green
Site Admin
Posts: 23125
Joined: Mon Jun 24, 2002 9:11 am
Location: Bruehl, Germany
Contact:

Re: Search box

Unread post by Tim Green »

Hi Ted,

This needs to be corrected in the next update, because the placeholder text displayed there is still hard-coded in the source code. You can correct it yourself as follows:

Edit the file hm_webhelp.js in the baggage and search for

.attr("placeholder",

You will find four places where it is used. In three of them, it will be followed by "Search" (at around lines 1463, 1470 and 1477). In those places, replace "Search" by "<%UITEXT_SEARCH%>". That will insert your text for the word from that variable in the TOC & Search variables group.
Regards,
Tim (EC Software Documentation & User Support)

Private support:
Please do not email or PM me with private support requests -- post to the forum directly.
Ted Carlson
Posts: 20
Joined: Fri Jul 30, 2010 1:03 am
Location: Washington, DC area
Contact:

Re: Search box

Unread post by Ted Carlson »

Thanks, that worked perfectly.
Post Reply