Snippets fail to load when added inside a table cell

Please post all questions and comments regarding Help & Manual 7 here.

Moderators: Alexander Halser, Tim Green

Snippets fail to load when added inside a table cell

Unread postby kathleen_laughlin » Wed Jul 10, 2019 7:34 pm

I use a lot of snippets. In earlier versions of H&M, I successfully linked snippets inside and outside of table cells. In the last two versions of H&M, however, the link does not work. I get only a truncated version of the snippet, as shown in the attached image. Am I doing something wrong here?

Thanks,
Kathleen
You do not have the required permissions to view the files attached to this post. This may mean that you can't view them at all, or it may just mean that you need to log into the forum to view them.
kathleen_laughlin
 
Posts: 1
Joined: Mon Feb 18, 2019 8:41 pm

Re: Snippets fail to load when added inside a table cell

Unread postby Tim Green » Thu Jul 11, 2019 8:39 am

Hi Kathleen,

Nothing is wrong: You have just unchecked the option "Snippet begins a new paragraph" in the insertion dialog. That creates an inline snippet that only previews a short, truncated version of the content in the editor. It is used for inserting snippet text inside an existing paragraph and will expand automatically when you publish.

To change the setting just double-click on the snippet and check the "Snippet begins a new paragraph" box. 8)
Regards,
Tim (EC Software Documentation & User Support)

Private support:
Please do not email or PM me with private support requests -- post to the forum directly.
User avatar
Tim Green
Site Admin
 
Posts: 20805
Joined: Mon Jun 24, 2002 9:11 am
Location: Bruehl, Germany


Return to Help & Manual 7 Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests